Bemutatkozás

Németh Józsefnek hívnak, szobrászként végeztem a Képzőművészeti Egyetemen. 
Később a gyerekeim születésével egyedi, művészien kivitelezett játszótereket kezdtünk építeni szobrász kollégákkal.
Most az általam megalkotott lombházak, fára épített házak vagy ahogy a megrendelőim hívják gyerekkuckók, gyerekvárak tervezésénél,  megépítésénél is ez a fajta szobrászi látásmód, kreatív térrendezés érvényesül.
Vidéken nőttem fel, ahol először a nagyszülők zegzugos padlásán, majd gyöngyvirágfájuk lombkoronájában építettük meg az első bunkerünket.
Olyan terepet szeretnék kialakítani, ami inspirálja a gyerekeket, hogy a saját fantáziájukkal keltsék azt életre. Egyedi, helyszínre tervezett és igénnyel megalkotott kuckók, amik a pár éves gyerektől, a privát szférát igénylő, félrevonulni vágyó kamaszokon át, a romantikus lelkű szülőkig, akár évtizedeken keresztül meghatározó helyszíne lehet egy család életének. 
Egyik nap búvóhely, másnap királyi palota vagy bármivé változhat.


Minden elem - manufakturális jelleggel - kézzel készül, kézműves minőségben, időtálló, természetes anyagok felhasználásával; a legjobb minőségű fafajták és a vezető festékgyártó cégek gyermekbarát alapanyagaiból. Így egy lombház akár több generáción át nyújthat különleges élményeket a család minden tagjának. 

Jelenleg Gödön élek családommal.