A munka menete

              A közös munkát mindig egy személyes, lehetőleg helyszíni találkozóval kezdjük, ahol megkeressük a lombház leendő helyét és együtt kitaláljuk, milyen - a gyerekek érdeklődéséhez is igazodó - játékelemek kapjanak helyet a faházban és / vagy környékén. Ezek a játékok jellemzően egyedileg tervezett, kifejezetten a jövőbeli használóik érdeklődését szem előtt tartva készülnek. 

Ezután kezdődik a tervezés folyamata, mely során több körben, egymásnak folyamatosan visszajelezve, fokozatosan áll össze egy végleges terv.    

Fára épített ház gyerekeknek, makett


Ez alapján a terv alapján történik egy árajánlat elkészítése, majd a szerződéskötés és indulhat a kétkezi munka. Általában készül a tervről egy 1:10-es makett is, mely nemcsak a lombház összeépítésénél jön jól, de átláthatóbbá teszi az elképzelést a megrendelőknek és nem utolsósorban a gyerekeknek is.

Fára épített ház gyerekeknek, makettLombház építése gyerekeknek, makett
Összetettségüktől és felszereltségüktől függően min. 6-8 hét alatt készítem el a lombházakat, mivel ezek nem sorozatgyártás, hanem mindegyik egyedi tervezés és kézműves munka eredménye.
Helyszínre szállítás után kezdődik a telepítés, mely az alapok betonozását és panelek összeszerelését jelenti - szintén mérettől függően - így a teljes beépítés akár 3-7 napot is jelenthet.
A játékelemek elkészítése során minőségi természetes anyagok kerülnek beépítésre: tölgy, akác, borovi- és vörösfenyő. 

A festésnél kizárólag gyermekbarát festék (Tikkurila Valtti Opaque: vízbázisú, magas minőségű, UV álló vastaglazúr) kerülnek felhasználásra.


Akár konkrét elképzeléssel fordulna hozzám, akár csak szeretne valamit gyermekei számára, ami egyedi, értékteremtő és időtálló, keressen bizalommal az Elérhetőségeim bármelyikén - legyen az egy cölöpház vagy egy egyedi fa játszótér, játékvár.